"Valutacrisis in Turkije heeft effect op alle Turkse clubs"


lira
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

"Dat wij na de zomer geen Champions League gaan spelen, heeft natuurlijk impact op ons budget, maar wij verwachten ongeveer 15 miljoen euro van UEFA voor de Europa League. Omdat wij de selectie gaan verkleinen, kunnen wij de schade minimaal houden. Wij gaan nieuwe spelers halen, maar wij moeten weer goed op onze centjes passen. Wij hebben het afgelopen seizoen 82 miljoen euro uitgegeven aan het voetbalelftal. Dit zijn inclusief salarissen van voetballers, trainers, transfersommen, etc. Wij gaan volgend seizoen 30%/35% minder uitgeven. Wij moeten dit gewoon doen. De euro/dollar/Turkse Lira koersen veranderen continue. Valutacrisis in Turkije heeft effect op alle Turkse clubs. Wij moeten hier rekening mee houden. Dat geldt niet alleen voor Besiktas, maar voor alle Turkse clubs."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 14
-: 0
R: 73
Level 2

Wow, ik besef nu pas hoeveel geld we eigenlijk wel niet gaan krijgen van de uefa met de huidige koers

Aan de andele kant gaan we natuurlijk ook minder verdienen binnen turkije :-?


+: 536
-: 0
R: 2015
Level 5

Salarissen van spelers worden alleen ook in Euro's/Dollars betaald :). Clubs moeten hier op in spelen. Ik vind het verstandig dat hij gaat snijden in het budget.+: 32
-: 100
R: 148
Level 1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 0
-: 0
R: 3
Nieuw

Of je vergroot je budget en word uitgesloten uit europa zoals sommige clubs.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen