'Corinthians verlegt aandacht naar Vagner Love'


avugy
Volgens het Turkse blad Sporx heeft Corinthians een bod van twee miljoen euro uitgebracht op Vágner Love. De Turkse topclub eist drie miljoen euro.

Corinthians wil zich versterken met de Braziliaanse aanvaller Vagner Love. De Braziliaan kan ook aan de slag bij zijn oude club Flamengo. Naast Corinthians zou Flamengo ook azen op Love. De Braziliaan kan een contract tekenen voor twee jaar bij beide clubs.
 
De Braziliaanse international is vooral bekend van zijn periode bij CSKA Moskou, waar hij de UEFA Cup won in 2005.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 4676
-: 0
R: 8865
Level 5

Offf Fiko verin gitsin 2 milyona


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Wat een verlies gemaakt zeg op deze stoned, bijna 20% van het bedrag die we van Cenk hebben gekregen is gewoon weggegooid. Ik herinner gewoon geen goede actie van Love, adam vucut olarak resmen bildigin coptu. Vandaar dat die jaren lang zat te genieten in Rusland en geen grote transfer maakte, zo zie je maar dat onze scoutbeleid weer shit is. Ze denken Love maakt 20 doelpunten per jaar bizdede is yapar diye.+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Hemen satin bunu. Geri gitsin brazilya ya!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen