Slaven Bilic gaat akkoord voor twintig miljoen euro


aslaf
De Chinese bond is in gesprek met oud-Besiktas trainer Slaven Bilic om hem de nieuwe bondscoach te maken van het Chinese elftal. 

De Italiaan Marcello Lippi werd onlangs ontslagen als bondscoach van China en Bilic moet het roer overnemen van de Italiaan. Naar verluidt gaat Bilic per jaar tien miljoen euro verdienen en krijgt hij een 2-jarige contract aangeboden.
 
Slaven Bilic is sinds november 2017 niet werkzaam als trainer. Hij nam vorige jaar ontslag bij West Ham United na slechte prestaties.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 666
-: 0
R: 1930
Level 5

Ohaa een trainer van zijn kaliber krijgt 10miljoen per jaar???dan hoor ik 15 te krijgen echt belachelijk die man is niks 0,0


+: 465
-: 0
R: 1617
Level 5

Met China ga je niks bereiken Chinezen kunnen voor geen meter voetballen ze hebben geen talenten geen spelers in Europa hij blijft max 1 jaar dan weet hij ook dat hij binnen is hij weet zelf ook dat China zich nooit gaat plaatsten voor een wk

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen