Robinho tegen de UEFA: "Ik zal het dubbele geldbedrag van jullie straf schenken aan de families van de Turkse soldaten"


arobise
De UEFA startte enkele weken terug een onderzoek naar de militaire groet die spelers van het Turkse elftal na de winnende goal in het EK-kwalificatieduel met Albanië en Franrijk.

Het gebaar lijkt een steunbetuiging aan het offensief van Turkije tegen de terroristen in Syrië.

Ook wereldberoemde aanvaller Robinho zorgde voor veel ophef in Europa. De Braziliaanse international steunde Turkije met een militaire groet via instagram(social media). 

De wereldberoemde voetballer deelde een foto met een shirt van Medipol Basaksehir en bracht een militaire groet uit toen Irfan Can Kahveci de winnende treffer maakte in de Europa League tegen Wolfsberger.

De wereldberoemde speler Robinho van Başakşehir stuurde vandaag zijn verdediging naar de UEFA, die een onderzoek tegen hem startte voor het salueren van Turkse soldaten in Syrie. 

Robinho tegenover de UEFA: “Voordat jullie mij een boete gaan geven, moeten jullie ook eerst mijn ploegmaten een boete geven, dan pas betaal ik mijn boete.  Ik zal ook het dubbele geldbedrag van jullie straf schenken aan de families van de soldaten,” aldus Robinho.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3281
-: 0
R: 5216
Level 5

Door lopende zaken in Brazilie en Italie eilt deze Robinho in Turkije blijven. Ik heb die zaken bekeken en kan zeggen dat ze net als wat ze bij Ronaldo deden, ook bij Robinho proberen.


+: 43
-: 0
R: 250
Level 3
T32

Die laatste zin komt hard aan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen