Scouts PSG op de tribune voor Mert Gunok


amery
Opvallend nieuwtje uit Frankrijk. 

Volgens de Franse media zaten er tijdens Medipol Basaksehir 2-2 Trabzonspor scouts van PSG, Marseille en Lyon op de tribune. Ze zouden er vooral zijn geweest voor Mert Gunok.

De 30-jarige doelman is aan een prima seizoen bezig bij Basaksehir en Turks nationale elftal en zou op het lijstje staan van PSG.Gunok heeft nog een contract tot 2023. 

Zijn marktwaarde wordt op ongeveer 6 miljoen geschat, maar de kans is groot dat Basaksehir een hoop meer geld wil hebben.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3322
-: 10
R: 9045
Level 5

Kan best, na zijn wedstrijd tegen Frankrijk, maar meer als een 2e keeper kan hij daar niet worden


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Maximaal tweede keeper. En dat alleen al om zijn leeftijd. Prima keeper maar een club als PSG kan net zo goed Lloris halen. Frans en zelfde leeftijd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen