Officieel: Medipol Basaksehir legt Skrtel voor 1 jaar vast


skrtelo
Het avontuur van Martin Skrtel bij Atalanta Bergamo heeft slechts 20 dagen geduurd.
De 34-jarige verdediger heeft zijn contract met wederzijdse laten ontbinden. De Slowaak is weer teruggekeerd naar de Super Lig. Medipol Başakşehir heeft Skrtel voor je vastgelegd.

De Slowaakse verdediger zou te maken hebben met fysieke problemen, maar Italiaanse media denken dat dat verhaal niet klopt. Volgens hen is een ruzie met trainer Gian Piero Gasperini de reden van het vertrek.

Skrtel kwam deze zomer transfervrij over van Fenerbahce. Tijdens het eerste competitieduel tegen Torino bleef de 34-jarige de hele wedstrijd op de bank en ook het tweede duel in de Serie A zou Skrtel vanaf de bank hebben moeten bekijken.

Medipol Başakşehir, savunma oyuncusu Martin Skrtel'i 1 yıllığına kadrosuna kattı.
İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Slovak futbolcu Martin Skrtel ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı defans oyuncusu bundan böyle Başakşehir forması giyecek. Martin Skrtel’e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.




Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3021
-: 10
R: 8485
Level 5

Afgekeurd door Atalanta maar in het bejaardenhuis van Basaksehir is hij welkom.


+: 152
-: 0
R: 396
Level 3

Hij heeft ruzie gemaakt met trainer van Atalanta drm is hij weg daar.



+: 192
-: 0
R: 329
Level 3

Als Epureanu herstelt hebben ze eigenlijk de beste achterhoede.


+: 18401
-: 0
R: 21111
Level 6
+1

De oudste*


+: 1568
-: 0
R: 3427
Level 5

Snap niet waarom hij niet gewoon in zijn nest FB is gebleven, zou met Zanka/Rami een goede duo gevormd kunnen hebben. Neyse, Squirtleeee ik kies jou.


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!



+: 484
-: 0
R: 1735
Level 5

Alles wat een verleden heeft gehad bij de Turkse top 3 speelt bij Basaksehir maakt niet uit hoe oud wat een dom clubje is dat toch ook met Skrtel is de bejaardenhuis wel ready voor bingo

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen