Belangrijke mededeling

 

'Basaksehir eist 15 miljoen euro van Sevilla'


abeesk
Sevilla heeft Edin Visca bijna vastgelegd. Althans dat meldt Sporx. De Bosnische aanvaller tekent voor vier jaar en komt over van Medipol Basaksehir.

De 29-jarige aanvaller onderhandelde een paar dagen geleden met zijn nieuwe werkgever en bereikte een akkoord. Sportief directeur van Sevilla zou Edin Visca al ruim een jaar hebben gevolgd. Basaksehir kocht Visca vijf jaar geleden voor 400.000 euro en eist nu 15 miljoen euro van Sevilla. De Spanjaarden willen niet meer dan 12 miljoen euro betalen.

Visca is volgens Sevilla ‘een van de juwelen van het continentale voetbal’ en ‘een van de meest gewilde voetballers in Europa. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 52
-: 10
R: 174
Level 3

Ik denk dat hij net als emre mor op de bank gaat zitten. Ik hoop het niet trouwens


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Nee joh, Visca is een heel volwassen teamspeler

Niet te vergelijken met Mor, die duidelijk geen profmentaliteit heeft..+: 10
-: 10
R: 81
Level 2

5 jaar geleden??
hij werd in 2011 gekocht voor 400 k euro
maak een keer juiste nieuws man doe wat moeite altijd hebben jullie wel in jullie k,k tekst een fout

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen