Belangrijke mededeling

 

Başakşehir legt 5de nieuwe speler vast


okechukwu2
Başakşehir heeft net als Galatasaray de smaak flink te pakken.
Ze hebben namelijk Okechukwu Azubuike voor 1 jaar gehuurd van Pyramids FC. Eerder wist de nummer 2 van Turkije Fredrik Gulbrandsen, Muhammet Demir, Furkan Soyalp en Aziz Eraltay vast te leggen. Hiermee heeft Başakşehir tot nu toe vijf nieuwe spelers binnengehaald.

Okechukwu Azubuike heeft oa. gespeeld voor Rizespor en Yeni Malatyaspor.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 129
-: 10
R: 494
Level 3

Elk jaar spelers halen en dan toch geen kampioen worden. Was bij Fener ook zo toen met nani en markovic dure spelers halen en toch geen kampioen geworden.


+: 101
-: 0
R: 550
Level 4

Ik denk dat Basaksehir dit seizoen beter zal gaan presteren dan vorig jaar. Ik heb veel vertrouwen in Okan Buruk, want hij is echt een goede trainer.+: 129
-: 10
R: 494
Level 3

Wat hij is een goeie trainer hij doet zn best tegen fener behalve de rest en dan heb je vertrouwen in hem?


+: 1859
-: 0
R: 2442
Level 5

Met Okechukwu Azubuike de Champions League in? :facpal: :enough:


+: 18489
-: 0
R: 21234
Level 6

Dat zullen die paar Basaksehir fans ook denken over Gala, met Jimmy, Sener en Adem de CL in?


+: 73
-: 0
R: 276
Level 3

Azubuike is niet slecht hoor+: 2708
-: 0
R: 10417
Level 5

Hoe is het mogelijk dat basak hem kan lenen en wij geen fuck kunnen doen? Wat een incompetente bestuur!


+: 18489
-: 0
R: 21234
Level 6

Weet je wat het probleem is, er zijn op dit moment misschien 8/9 spelers die we morgen naar Istanbul kunnen laten komen als we het afgesproken bedrag aan hun clubs betalen. Echter, ons bestuur, nja, Fikret Orman, wilt alles in fcking termijnen betalen omdat er geen geld is. Daar gaan de meeste van die clubs niet mee akkoord. Wat ook logisch is.

Daarom is het wachten op vertrekkende spelers, om budget te creëren.

Medel 2,5 miljoen
Lens 2,5 miljoen
Quaresma 2 miljoen
Roco ongv. 1,5 miljoen
Aras ongv. 1,5 miljoen

Dit is plusminus 10 miljoen aan salaris en als ze allemaal verkocht worden zouden we wel rond de 6-7 miljoen euro verdient moeten hebben. 16 miljoen euro dus, met dat geld kunnen we de meeste spelers die op het lijstje staan transfereren.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Verwacht jij dat we 6-7 miljoen euro gaan ontvangen voor deze gasten? Ik ben al blij als Lens, Q7, Aras en Roco transfervrij vertrekken en we af zijn van hun salarissen. Meer moet je echt niet verwachten want niemand gaat en dit salaris en een transfersom betalen. Dan zullen we waarschijnlijk een deel mee moeten betalen en dan ben je dus nergens van af.

Niet te vergeten dat Quaresma nog 1.5 tegoed heeft van voorgaande jaren en dat Aras zijn contract met een jaar heeft verlengd omdat hij dit seizoen niks heeft gekregen van ons. Dus als je deze 2 wilt wegsturen, zul je 3 miljoen euro mee moeten geven.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen