Okan Buruk: “Vedat Muric en Arda Turan …..”


okanburuk2
Okan Buruk, de kersverse trainer van Başakşehir heeft dinsdag een 2-jarig contract getekend bij de club uit Istanbul. Hij deed vandaag de onderstaande uitspraken.
“Wij gaan de huidige selectie behouden en aanvullen met goede spelers. Onze eerste doel is de groepsfase van de Champions League. Wij hebben een goede selectie. Er heerst hier een goede sfeer. Wij willen dit voortzetten.  Wij willen niet verkleinen. Het is belangrijk welk besluit Rizespor gaat nemen over Vedat Muric. Elke goede speler krijgt biedingen. Arda Turan is een gecontracteerde voetballer van ons. Hij gaat net als onze andere spelers meedoen met de kampperiode en zijn best doen.” 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen