Officieel: Okan Buruk tekent 2-jarig contract bij Başakşehir


gokselgumusdag
Göksel Gümüşdağ, de voorzitter van Başakşehir heeft dinsdag de onderstaande uitspraken gedaan.
“Als wij de grafiek van Okan Buruk bekijken, zien we dat de lijn alleen maar omhoog gaat. Başakşehir zit al 5 seizoenen in de top en racet al 3 seizoenen mee om het kampioenschap. Wij vertrouwen op Okan Buruk. Wij verlangen al 5 jaar naar het kampioenschap en dat willen wij bereiken met Okan Buruk. Ik geloof dat hij heel succesvol zal zijn. De Turkse media meldt dat Başakşehir de selectie gaat omgooien en heel veel nieuwe spelers gaat halen. Dat is niet correct. Wij hebben een transfer en selectiebeleid en die gaan wij hanteren. Ons doel is om de groepsfase van de Champions League te bereiken en kampioen te worden in de Süper Lig. De contracten van Adebayor, Bajic en Serdar Taşçı zijn afgelopen en wij zijn niet van plan om verder met hun te gaan.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen