Basaksehir wint en vergroot gat met rivalen


abaske
Op Medipol Basaksehir lijkt dit seizoen geen maat te staan. Ook de uitwedstrijd tegen middenmoter Ankaragucu leverde maandagavond drie punten op: 0-1.

Een makkelijke avond was het  voor Basaksehir, uit tegen Ankaragucu. De uitclub had veel balbezit en pinde de thuisclub zo nu en dan vast op de eigen helft. Ankaragucu had echter geen antwoord op de vlijmscherpe aanvallen van Basaksehir.
 
In de eerste helft opende Edin Visca de score al in de 8e minuut na een snelle uitbraak. In de tweede helft was Basaksehir ook de ploeg die domineerde. Er werd niet meer gescoord en het bleef 0-1.
 
Door de overwinning verstevigt Basaksehir de koppositie in Turkije. Het gat met de eerste achtervolger Kasimpasa bedraagt zeven punten. Nummer twee Kasimpasa verloor vandaag het thuisduel tegen Kayserispor met 0-3.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen