Berkay wil schadevergoeding van 1 miljoen van Arda Turan


ardaturanfight
Badboy Arda Turan heeft volgens de geruchten de vrouw van popzanger Berkay proberen te versieren, daarna zou hij de neus van Berkay hebben gebroken en alsof dit niet genoeg is zou hij met een wapen op hem hebben geschoten.
Deze acties komen Basaksehir voetballer duur te staan, want popzanger Berkay had deze maand 14 concerten gepland, maar gezien zijn neus is gebroken, was hij gedwongen om alle concerten te annuleren. Hij zou 70.000 TL per concert ontvangen. De advocaat van Berkay heeft een rechtszaak geopend om alle verloren inkomsten (+- 1 miljoen TL) te verhalen op Arda Turan.
 
Openbare aanklager heeft een straf van 3,5-11 jaar geëist en wil dat Arda Turan een lange tijd achter de tralies gaat eindigen. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 4676
-: 0
R: 8865
Level 5

Kijk, dit zijn nog eens straffen. Moeten ze in Nederland ook toepassen.


+: 1916
-: 0
R: 6413
Level 5
+1

hahahahah sen de ne adamsin ya+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Denk je dat hij deze straf gaat zitten? Hij gaat misschien een voorwaardelijke straf van een half jaar krijgen, met nadruk op voorwaardelijk. Geldboete van 500.000 TL en schadevergoedin g van 1 miljoen TL aan Berkay. Klaar.

Wel moet ik zeggen, Berkay is ook niet de minste. Destijds heeft hij Caner toch genakt door vreemd te gaan met zijn vrouw. Ama ne derlermiş? Keser döner, sap döner. Gün gelir, hesap döner.


+: 1912
-: 0
R: 2033
Level 5
+1

canim Döner istedi, met ayran


+: 855
-: 10
R: 2380
Level 5

ik ben benieuwd of Arda dezelfde straf krijgt als de normale burger.

neus breken + wapenbezit + schieten + schelden


+: 1912
-: 0
R: 2033
Level 5

Nikah sahidi saglam adamin.

Arda bitti. Eto bitmis. Ardayi artik devletde koruyamaz gibi geldi bana. Gewoon de bak in voor een 1 jaar om een goed voorbeeld te stellen aan de overige stoere rijke miljonairtjes die denken dat ze alles kunnen maken.

De vrouw van Arda zou hem met haar kind moeten verlaten. Tenminste als ze een beetje een eer gevoel heeft. maar dat betwijfel ik daar ze niet met Arda is getrouwd omdat hij op Kenan Imirzalioglu lijkt.

By The way, Sinem Kobal dacht daar anders over....

:lol:+: 1916
-: 0
R: 6413
Level 5

Wow ik moest dit 2x lezen om het te begrijpen en ik heb Hogeschooldiploma

1 jaar gevangenis? Hhhahaha deze man krijgt voorwaardelijk plus boete. Gokhan Tore ye vermediler de buna mi verecekler..

Als jij met waterpistool rondloopt krijg je meer dan Arda


+: 4676
-: 0
R: 8865
Level 5

Arda heeft wel iets meer gedaan dan Töre. Het ziet er niet goed uit voor psychopaat Arda.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen