“Wij hebben verloren van een ploeg die niets heeft gedaan”

2

Sergen Yalçın, de trainer van Beşiktaş heeft na de verloren wedstrijd tegen Basaksehir de onderstaande uitspraken gedaan.

“Wij zijn teleurgesteld. Wij hebben echt niet gedacht dat wij zouden verliezen. Wij hebben ook niet zo gespeeld dat wij zouden verliezen. Wij hebben problemen met creëren. Wij hebben 30 voorzetten gegeven, wij hebben niet 1 keer kunnen koppen. Het was een ongelukkige dag. Wij hebben verloren van een ploeg die niets heeft gedaan. Wij hebben een aantal fouten gemaakt in de verdediging. Door hard te trainen gaan wij dit oplossen. Deze nederlaag heeft ons achter onze doelen gebracht. Er zijn nog 12 speelweken te gaan. Wij willen zo veel mogelijk winnen en de competitie op een zo hoog mogelijk plaats eindigen.”

“Sommige spelers moeten meer verantwoordelijkheden nemen. Onze spelers spelen de ene week goed, de andere week slecht. De komende weken gaan wij dit rechtzetten. Ons doel is bekend. Wij staan behoorlijk achter. Als je moeilijke wedstrijden niet kunt winnen, dan kom je ook nergens. Wij hebben een hoog paspercentage, onze tegenstander accepteert ons spel. Tot het doelpunt heeft onze tegenstander niet op doel kunnen schieten.”

“Het is nu moeilijk om een doel te bepalen. Voor ons staan er nog 6 clubs. Wij weten niet hoe dichterbij wij kunnen komen. Wij willen zo hoog mogelijk gaan eindigen.”

Login om een reactie te versturen!
2 Commentaar discussies
0 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde reactie
Commentaar auteurs
2 Gebruikers die hebben gereageerd
ultrAslangs-REKORHOUDER5YILDIZ Gebruikers van recente reacties
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
gs-REKORHOUDER5YILDIZ
Lid
Level 2
Punten:159

en deoii doeiii doeiiiiii zegt bjk tegen de titel
hahahahah

ultrAslan
Lid
Level 1
Punten:30
ultrAslan
Offline

Goed nieuws he. Hahaha