Fatih Terim: “Er zit mij iets dwars”

2

Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de Turkse bekerwedstrijd tegen Alanyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.

“Mijn spelers wilden heel erg graag. Wij wilden het heel erg graag. Wij hadden de laatste tijd niet zo gespeeld. Tijdens de rust heb ik aan hun gevraagd om alles op alles te zetten. Wij hadden nog 3 doelpunten nodig. Zij hebben tot het eindsignaal alles gedaan om de volgende ronde te bereiken.”

“Even lost van het feit dat wij van Alanyaspor hebben gewonnen, ook nog eens drie doelpunten hebben gescoord en heel veel doelpunten hebben gemist. Ook werd ons doelpunt afgekeurd en hebben wij op hun veld gespeeld. Dat was allemaal heel erg belangrijk.”

“Ik zal verder niets meer zeggen, ik wacht op een stem van onze supporters. Zowel in de eerste wedstrijd als deze wedstrijden, eerlijk gezegd verwacht ik sommige dingen van hun.”

“Zonder supporters lukt dit niet. Vandaag vormden onze supporters en spelers een geheel. Onze supporters hebben veel genoten, maar helaas zijn wij niet door. Ik wil verder ook niets zeggen, er zit mij iets dwars.”

Login om een reactie te versturen!
2 Commentaar discussies
0 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde reactie
Commentaar auteurs
2 Gebruikers die hebben gereageerd
gs-REKORHOUDER5YILDIZAslan Gebruikers van recente reacties
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Aslan
Lid
Level 2
Punten:155
Aslan
Offline

Ja Papiss Demba Cissé’se negerlul zit jou dwars!

gs-REKORHOUDER5YILDIZ
Lid
Level 2
Punten:159

tyfuus hakem
zehir zikim sanna haram para olsun
zuiver goal afgekuerd van ons gs met seri !!!!!!