Erol Bulut is de nieuwe trainer van Fenerbahçe 2020/21

1

De geruchten dat Ersun Yanal na dit seizoen geen trainer meer is van Fenerbahçe wordt met de dag groter.

Fenerbahçe staat onder leiding van Ersun Yanal met 38 punten op een teleurstellende zesde plaats in de Süper Lig. Wel gaat het beter in de Turkse beker, want daar wist Ersun Yanals Fenerbahçe de halve finale te bereiken.

Na de ijzersterke performance van Erol Bulut bij Yeni Malatyaspor en dit seizoen bij Alanyaspor, gaan de voetbalcritici ervan uit dat de 45-jarige Turkse trainer met nog 1,13 jaar aan trainerservaring de nieuwe trainer zal worden van Fenerbahçe. Op de achtergrond hebben alle partijen al een principeakkoord bereikt.

Wie is Erol Bulut?
Erol Bulut (Bad Schwalbach, 30 januari 1975) is een Turks-Duits voormalig voetballer die bij voorkeur als linksback speelde. Hij kwam van 1992 tot en met 2012 uit voor onder meer Eintracht Frankfurt, Fenerbahçe SK, TSV 1860 München, Olympiakos Piraeus, Metaloerh Donetsk en OFI Kreta. Hij kwam drie keer uit voor het Turks voetbalelftal.

Erol Bulut was afgelopen seizoen de trainer van Yeni Malatyaspor en dit seizoen is hij de trainer van Alanyaspor. Alanyaspor staat onder leiding van Erol Bulut met 39 punten op de vierde plaats in de Súper Lig. Ook wist Alanyaspor Galatasaray in de kwartfinales van de Turkse beker uit te schakelen.

Login om een reactie te versturen!
1 Commentaar discussies
0 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde reactie
Commentaar auteurs
1 Gebruikers die hebben gereageerd
Yuki Gebruikers van recente reacties
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Yuki
Lid
Level 1
Punten:41
Yuki
Offline

Ja, Ersun Yanal kan beter doen maar grotendeels is het team dat zuigt