“Pelé was ooit de koning en nu kan hij amper nog lopen”

0

De zoon van voetbalicoon Pelé heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Globo Esporte.

“Qua mobiliteit is hij behoorlijk kwetsbaar en dat maakt dat hij in een soort depressie zit. Hij komt nog amper buiten. Maar denk je eens in: hij was de koning en een imposant figuur en nu kan hij amper nog lopen. Hij schaamt zich ervoor en wil niet zo gezien worden. Het maakt hem terughoudend. Hij wil praktisch niets doen waarvoor hij zijn huis moet verlaten.”

“Hij is behoorlijk fragiel. Hij heeft een nieuwe heup gehad, maar is daar nooit echt goed van hersteld.”, aldus de zoon van voetbalicoon Pelé tegenover Globo Esporte.

De legendarische 79-jarige Braziliaan die 93 keer uitkwam voor het Braziliaanse elftal komt zijn huis amper uit en voelt zich zowel fysiek als mentaal niet goed.

Pelé wist 77 keer te scoren voor het Braziliaanse elftal waar hij 93 keer voor uitkwam. Hiermee is hij de topscorer aller tijden van zijn land. Hij kwam 1363 uit voor Santos en het Amerikaanse New York Cosmos waar hij in 1363 wedstrijden 1281 keer wist te scoren.

Login om een reactie te versturen!
  Abonneren  
Abonneren op