“Mircea Lucescu komt deze week naar Istanbul”

0

Emre Kocadağ, de vice-voorzitter van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

“Wij weten wat ze bij Shakhtar hebben gedaan. Wij willen van deze kennis gebruikmaken. Wij zijn niet van plan om boven Sergen Yalçın een hoofdtrainer te plaatsen. Deze week zal Mircea Lucescu komen en dan gaan wij in gesprek. Het is belangrijk dat hij voor een lange tijd in Istanbul wil blijven. Wij gaan dit allemaal bespreken en dan een besluit nemen.”

“Wij hebben met Sergen Yalçın de weg naar boven gevonden. Zoals je kunt zien hebben de voetballers het meer naar hun zien. Wij gaan door een belangrijke periode. Ik hoop dat wij zo doorgaan.”

“Als Kevin-Prince Boateng minimaal 10 wedstrijden meer dan 45 minuten speelt, dan gaan wij zijn contract verlengen. Er zijn dus nog 9 wedstrijden, minimaal 45 minuten te gaan. Wij gaan geen huursom betalen. Wij gaan alleen zijn volledige jaarsalaris betalen.”

“Bij Rebocho is er nog niets veranderd. Er zijn nog 3 wedstrijden te gaan voordat de clausule in werking zal gaan. Wij zijn in gesprek om dit te veranderen.”

Login om een reactie te versturen!
  Abonneren  
Abonneren op