“Wij willen dat deze clausule eruit gaat”

0

Ahmet Nur Çebi, de voorzitter van Beşiktaş heeft gesproken over Fikret Orman, Abdullah Avçi, sportief directeur en Rebocho.

Abdullah Avçi:
“Dat overleg heeft plotseling plaatsgevonden. Het was niet iets wat ik had gepland. Toen ik onze trainer zo vermoeid zag, werd ik gedwongen om actie te ondernemen. Beide partijen hebben aangegeven dat een afscheid beter zou zijn. Wij gaan dit maandag verder beoordelen en vervolgacties uitzetten.”

Sportief directeur:
“Wij denken dat een Sportief directeur voordeel zal opleveren. Wij gaan hier volgende week over hebben.”

Rebocho:
“Wij willen met de club van Rebocho spreken. Wij weten dat wij hem verplicht moeten halen als hij meer dan 20 wedstrijden heeft gespeeld. Wij zijn hier niet klaar voor en de prestaties van de spelers zijn ook niet goed. Wij willen dat deze clausule eruit gaat.”

Fikret Orman:
“Fikret Orman zegt dat je het probleem met 5-10 miljoen euro kunt oplossen. Dat is absoluut niet waar! Wij hebben alles gedaan wat wij konden, maar dat is niet genoeg. Je kunt het probleem niet met 1-2 personen oplossen. Wij moeten dit probleem met zijn allen oplossen. Wij zijn hier nog maar 3 maanden. Wij kunnen niet alles binnen 3 maanden oplossen. Wij zien dat het steeds beter wordt, maar het is niet genoeg.”

Login om een reactie te versturen!
  Abonneren  
Abonneren op