Pedro Rebocho ‘sluit’ seizoen bij Beşiktaş

1

De kans dat Pedro Rebocho dit seizoen nog in actie zal komen bij Beşiktaş is zeer beperkt.

De Portugese huurling heeft tot nu toe dramatisch gepresteerd en als hij dit seizoen nog in 7 wedstrijden minimaal 45 minuten in actie komt, is Beşiktaş verplicht om hem voor 2,8 miljoen euro over te nemen.

Daarom is Pedro Rebocho ook niet opgenomen in de selectie die het deze week tegen Göztepe gaat opnemen.

Beşiktaş heeft Pedro Rebocho in de zomer voor 400.000 euro gehuurd van Guingamp, maar is niet tevreden over zijn prestaties. Tegen BB Erzurumspor mocht hij ook niet in actie komen.

Login om een reactie te versturen!
1 Commentaar discussies
0 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde reactie
Commentaar auteurs
1 Gebruikers die hebben gereageerd
3yildizbjk Gebruikers van recente reacties
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
3yildizbjk
Lid
Level 2
Punten:91
3yildizbjk
Offline

Ik vind het jammer voor hem. Heeft nooit echt de kans gehad en zelfs Robertson kan op linksback niks met een Caner voor zich die alleen voorzetten geeft en je met niks helpt. Tof overmaat van ramp is Rebocho altijd het slachtoffer van de wissel en wordt Caner weer teruggeschoven naar linksback. Heeft maar 2x echt de kans gehad tegen Bratislava en Antalyaspor. In Frankrijk was get ook een uitstekende back. Zie hem nig graag bij besiktas. Ik ben ervan overtuigd als we de som van hem betalen, we hem met winst kunnen verkopen mits de resultaten mee zitten. Jammer dat hij het slachtoffer is geworden van Apo zijn Caner-fetish.