‘Ik denk dat Arda Turan bij Galatasaray niet van toegevoegde waarde kan zijn’

1

Levent Tüzemen, sportcommentator van oa. ASpor heeft zijn mening gedeeld over Arda Turan.

“Ik vind het niet gepast dat deze belangrijke personen in het openbaar met elkaar in discussie zijn. Arda Turan kan misschien wel een liefde voor Galatasaray hebben, maar een ding is een feit, Arda Turan zal Galatasaray die kampioen wil worden in deze fase niets kunnen brengen. Ik denk dat Fatih Terim een stap terug moet nemen bij de transfer van Arda Turan. Het heeft geen nut om dit telkens weer te herhalen.”

Login om een reactie te versturen!
1 Commentaar discussies
0 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde reactie
Commentaar auteurs
1 Gebruikers die hebben gereageerd
Hoppersin Gebruikers van recente reacties
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Hoppersin
Lid
Level 1
Punten:35
Hoppersin
Offline

Ik snap ook niet waar Fatih Terim bezig mee is, je zegt dat in Januari alles gaat veranderen maar ik zie nog steeds zelfde tactiek en een Arda Turan is niet waard om je fans tegenover je baskan te zetten. Een arda turan gaat je hele tactiek niet aanpassen of wat dan ook.