Alarmbellen rinkelen bij Galatasaray: 70 miljoen euro!

1

De kosten van de technische staff en selectie heeft bijna de limiet van 70 miljoen euro per jaar bereikt. Althans, dat meldt FutbolArena.

Mustafa Cengiz heeft daarom code rood geslagen. De voorzitter van Galatasaray staat bekend om zijn financiële discipline en is geen persoon die ook maar een cent op straat laat liggen. Hij heeft kenbaar gemaakt dat de totale kosten 70 miljoen euro hebben bereikt.

In de zomervakantie heeft Galatasaray 13 nieuwe spelers gehaald. Tijdens de winterstop heeft Galatasaray zich versterkt met 3 spelers, maar nu staat de teller dus op 70 miljoen euro en de limiet is bereikt.

Als Galatasaray geen spelers gaat verkopen, hebben ze volgens het bericht een grote kans dat ze moeite zullen hebben met het op tijd betalen van salarissen. Er gaan berichten rond dat er 4 spelers gaan vertrekken. Doel is om de totale kosten naar 60 miljoen euro te trekken.

Login om een reactie te versturen!
1 Commentaar discussies
0 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde reactie
Commentaar auteurs
1 Gebruikers die hebben gereageerd
gs-REKORHOUDER5YILDIZ Gebruikers van recente reacties
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
gs-REKORHOUDER5YILDIZ
Lid
Level 2
Punten:159

we staan als ENIGE TR CLUB IN DE WINST
omdat we letten op de centen en we hebbe nog 2jaar contract met uefa !!!!
alles komt goed vogeltjes. kijk naar jullie eigen clubs