Voorzitter Galatasaray start oorlog tegen Fatih Terim!

10

Mustafa Cengiz, Yusuf Günay en Abdurrahim Albayrak hebben vrijdag tijdens een persconferentie de onderstaande uitspraken gedaan.

“Wij hebben besloten om een persconferentie te houden om bepaalde verkeerde informatie de wereld uit te helpen. Wij willen eenheid brengen en samen kampioen worden. Ik heb na de uitspraken van onze trainer maar 1 keer gesproken. Arda Turan staat niet op onze lijst en wij hebben ook geen officieel verzoek ontvangen. Bij ons verrichten wij transfer via dit proces: sportief directeur => Trainer => Technische staff => Abdurrahim Albayrak en als laatst bij mij. Wij hebben ongeveer 30 transfers zo verricht.”

“Wij hebben tegen de technische staff nooit nee gezegd, totdat ze Arda Turan hebben gewild. Wij hebben tegen onze trainer zowel mondeling als telefonisch gezegd dat hij niet op onze lijst staat. Arda Turan heeft ooit een keer bij ons gespeeld, heeft ons geld laten verdienen en wens hem veel succes.”

“Wij zijn geen filosofie club. Wij hebben een voorzitter, trainer, bestuursleden. Wat Fatih Terim heeft gezegd, heeft ons geraakt. Als mensen andere gedachten hebben, dan stel ik voor om onze wegen te scheiden. Wat Fatih Terim heeft gezegd past niet bij Galatasaray. Fatih Terim zegt dat wij informatie aan de pers hebben gelekt. Hebben wij S-400 nucleaire codes gelekt? Als ik de trainer van Galatasaray was, had ik zoiets nooit gezegd. Als ik trainer was, had ik zulke uitspraken niet tegen een bestuur gezegd. Wij denken dat deze persoon geen toegevoegde waarde zal hebben voor Galatasaray.”

“Wij hebben een tekort van 20 miljoen euro en dat proberen wij zo spoedig mogelijk op te lossen.”

“Het bestuur neemt een besluit en iedereen houdt zich eraan!”

Login om een reactie te versturen!
9 Commentaar discussies
1 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde reactie
Commentaar auteurs
9 Gebruikers die hebben gereageerd
Alex TellesFeridun1907EmreBesiktasMurat Gebruikers van recente reacties
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Aslan
Lid
Level 2
Punten:145
Aslan
Offline

Mustafa Cengiz nodigt Fatih Terim letterlijk uit om zijn ontslag in te dienen! Helaas zal dit een staartje krijgen.

-Arda Turan konusu kapansın.
-Hocamızın sözü bizi yaraladı
-Fikir ayrılığı olmaması gerek
-Fikir ayrılığı = Yol ayrılığıdır
-Ben hoca olsam, bunu demem
-Yönetim karar alır, buna uyulur

BONZAIKARTALLARI
Lid
Level 2
Punten:125

yikilinnnn

fegouua
Lid
Level 1
Punten:12
fegouua
Offline

broer eindelijk, hier wacht ik op. Als je Arda Turan terug wilt ben je zowiezo niet 100%. Fatih Terimin sonu geliyor!

Vattier
Lid
Level 2
Punten:59
Vattier
Offline

Ik sta volledig achter onze voorzitter. Dat Terim zoveel problemen veroorzaakt voor Arda Turan is belachelijk. Nee is nee, je bent toch geen kleuter? Focus je gewoon op de 3 punten dit weekend. Weet hij wel dat we 6e staan met verreweg de duurste selectie van Turkije?

En blijkbaar heeft Terim al die negatieve dingen over ons bestuur nooit tegen Cengiz persoonlijk gezegd, terwijl ze elkaar heel vaak zien. Hij probeert de voorzitter gewoon aan de fans te voeren. Hij vindt zichzelf echt groter dan de club, wie ben jij om je voorzitter zo nutteloos te bekritiseren zonder geldige reden? Ik zou me focussen op voetbal want als we weer geen resultaten boeken ben je weg. Hopelijk neemt hij gewoon nu ontslag, ik zie het wel gebeuren.

Verder is Cengiz echt een held geworden. Mensen zeggen steeds dat hij te zacht is maar hij staat wel gewoon op tegen de TFF, andere voorzitters en nu Terim. Luistert ook naar de fans en de financiën spreken voor zich. Ga zo door.

Feridun1907
Lid
Level 2
Punten:92

Heel fuckedup eigenlijk wat Fatih Terim doet nu. Jammer dat niet meer fans het als jou kunnen bekijken. Ik zag op reddit dat er nog een paar zijn die niet helemaal verblind zijn.

Murados
Lid
Level 1
Punten:3
Murados
Offline

Dik terecht. Wat heeft Gala nou aan Arda…een Arda die al 4 jaar niks presteert en meer negatief dan positief in het ( magazine ) nieuws komt.
Galatasaray’in evladi en al die bullshit. Alleen in Turkije kijken we zo emotioneel naar zaken!

Besiktas
Lid
Level 2
Punten:68
Besiktas
Offline

– Besiktas zit in een crisis, omdat ze geen geld hebben. Salarissen worden niet uitbetaald, geen transfers, Fiko die ervoor heeft gezorgd dat Ahmet Nur Cebi de komende 3 jaar geen fuck kunnen doen.

– Fatih Terim creëert zelf een crisis om een reden tot ontslag te dwingen omdat hij volgens mij het gevoel heeft dat hij dit seizoen geen kampioen kan worden (Geen vriendjes meer bij de TFF)

Emre
Lid
Level 1
Punten:46
Emre
Offline

Als Terim wordt ontslagen, dan zal Galatasaray nooit kampioen kunnen worden.
Tenzij Albayrak al zijn hulp inschakelt, maar die vertrekt meestal met Terim samen.

Terim bosuna Zorlu aciklamayi yapmadi, s*refsizin bi bildigi var.

Feridun1907
Lid
Level 2
Punten:92

Yiyin birbirinizi

Alex Telles
Lid
Level 2
Punten:64

Jammer dat er problemen worden gemaakt voor zo een banaliteit. Ik ben wel voorstander van de komst van Arda.
Het wordt tijd dat Turkse clubs respect tonen voor spelers die de club hebben gediend. Fener doet Alex zomaar weg, Sneijder wordt bij Gala weggepest, Sabri die de club 16 jaar van zijn leven heeft gegeven wordt langs de achterpoort weggestuurd.
Als Arda onderdak wilt, kan hij die gerust krijgen. Je hebt toch niks te verliezen bij deze transfer?

Maar ik veronderstel dat dit de tol is die Terim betaalt voor al zijn floptransfers deze zomer.