Fatih Terim: Ik ga geen ontslag nemen, want ik heb ……

0

Fatih Terim heeft gereageerd op het verzoek van Galatasaray voorzitter Mustafa Cengiz die hem uitnodigde om zijn ontslag in te dienen als de meningen blijven verschillen over Arda Turan.

De trainer van Galatasaray zei om 19:05 uur:

“Ik heb iets beloofd en heb een droom die ik nooit zal opgeven. #AlleenGalatasaray”, aldus Fatih Terim.

“Wij zijn geen filosofie club. Wij hebben een voorzitter, trainer, bestuursleden. Wat Fatih Terim heeft gezegd, heeft ons geraakt. Als mensen andere gedachten hebben, dan stel ik voor om onze wegen te scheiden. Wat Fatih Terim heeft gezegd past niet bij Galatasaray. Fatih Terim zegt dat wij informatie aan de pers hebben gelekt. Hebben wij S-400 nucleaire codes gelekt? Als ik de trainer van Galatasaray was, had ik zoiets nooit gezegd. Als ik trainer was, had ik zulke uitspraken niet tegen een bestuur gezegd. Wij denken dat deze persoon geen toegevoegde waarde zal hebben voor Galatasaray. Het bestuur neemt een besluit en iedereen houdt zich eraan!”, aldus Mustafa Cengiz.

Login om een reactie te versturen!
  Abonneren  
Abonneren op