Transfer Nana Ampomah naar Fenerbahçe valt in het water

0

Ghanese-vleugelspeler Nana Opoku Ampomah’s verhuizing naar de Turkse Super Lig gaat niet door omdat beide partijen geen overeenstemming hebben bereikt.

De Turkse reuzen hadden Ampomah, van zijn 24ste in België met Waasland Beveren nauwlettend gevolgd voordat hij naar de Duitse club Fortuna Dusseldorf verhuisde en waren geïnteresseerd in zijn diensten in dit winter transferperiode.

Ze zijn echter in staat geweest om een overeenkomst te bereiken met vertegenwoordigers van de speler en nauwe bronnen hebben door footballmadeinghana.com laten doorschemeren dat de deal voorlopig is afgelopen.

KRC Genk, Club Brugge en Royal Antwerp FC zijn allemaal zeer geïnteresseerd in Nana Ampomah.

Login om een reactie te versturen!
  Abonneren  
Abonneren op