Officieel: Podolski vervolgt carrière in Turkije

0

Lukas Podolski keert terug in Turkije. De Duitse aanvaller voetbalde al eens voor Galatasaray en heeft deze transferperiode getekend bij Antalyaspor. Podolski had een aflopend contract bij het Japanse Vissel Kobe.

De voormalig Duits international heeft donderdag volgens Antalyaspor een contract getekend. Eerder werden er foto’s waarop de 34-jarige aanvaller op het vliegveld van Antalya wordt begroet door enthousiaste fans gepubliceerd.

Podolski, met de Duitse ploeg wereldkampioen in 2014, voetbalde al eerder in Turkije. Tussen 2015 en 2017 kwam hij uit voor Galatasaray. Zaterdag had zijn huidige club, het Japanse Vissel Kobe, zoals verwacht bekendgemaakt het aflopende contract van de Duitser niet te verlengen. Podolski had zijn zinnen gezet op een terugkeer bij FC Köln, maar die club liet weten voldoende aanvallers onder contract te hebben staan.

Login om een reactie te versturen!
  Abonneren  
Abonneren op