Arda Turan crisis bij Galatasaray!

1

Fatih Terim heeft na de Turkse beker wedstrijd tegen Rizespor de onderstaande uitspraken gedaan. “Ik heb laatst een vergadering gehad in de Arena over Arda Turan. De voorzitter, Abdurrahim en Yusuf waren daar ook. Ik heb herhaald wat ik destijds ook heb gezegd. Zij hebben gezegd dat ze een andere mening hadden. Wij waren het dus niet mee eens. Ik probeer altijd een wrijving met het bestuur te vermijden, maar soms krijg ik hier spijt van. Ik heb toen gezegd dat dit onderwerp goed bestuurt moest worden, maar vlak nadat ik wegging werd het gelijk al door de Turkse media geserveerd als nieuws. Dit past niet bij Galatasaray.”

“Ik wou Arda Turan binnenhalen, maar de bestuursleden niet. Ik heb hier respect voor. Ik heb ook een centrale verdediger gewild, maar als het niet lukt, helaas, dan lukt het niet. Wij hebben voor Andone gekozen, maar wij hebben nog 1 week en 8 dagen. Er kan van alles gebeuren.”

“Ik heb met Nagatomo gesproken. Hij heeft hele goede dingen gedaan voor Galatasaray. Wij mogen hem heel erg, hij ons ook. Als hij blijft is dat geen probleem voor ons. Hij is altijd een harde werker geweest. Het is moeilijk om dit soort spelers te vinden.”

Login om een reactie te versturen!
1 Commentaar discussies
0 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde reactie
Commentaar auteurs
1 Gebruikers die hebben gereageerd
Aslan Gebruikers van recente reacties
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Aslan
Lid
Level 2
Punten:145
Aslan
Offline

Status Transfer van Arda Turan naar Galatasaray:
Fatih Terim: İkinci şans
Mustafa Cengiz: A’sı yok
Yusuf Günay: Gündemde değil
Fatih Terim: Herkes istemeli
UltrAslan: Destekleyeceğiz
Arda Turan: Çocukluk aşkımsın
Fatih Terim: Yönetim istemiyor