Vedat Muriqi: “Ik zou mijn shirt uittrekken als ik het expres ….”

3

Vedat Muriqi heeft zondag gereageerd op de beschuldigingen.

“Het was erg belangrijk voor mij en mijn teamgenoten om te overwinnen. Onze enige gedachte is het kampioenschap. We concentreren ons alleen op de wedstrijden. We denken nergens anders aan. Ik ben bewust van de geruchten over de kaart die ik na de wedstrijd kreeg. Eigenlijk hoeven we er niet eens over te praten. Toen wij op het veld stonden, dachten wij alleen maar om te winnen. Wij concentreren ons op het 29e kampioenschap en we zullen dit bereiken met onze fans.”

De sterspeler van Fenerbahçe wordt namelijk ervan beschuldigd dat hij tijdens de wedstrijd tegen Gazianep FK opzettelijk een rode kaart heeft gekregen om de wedstrijd tegen Basaksehir te mogen spelen.

Login om een reactie te versturen!
2 Commentaar discussies
1 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde reactie
Commentaar auteurs
3 Gebruikers die hebben gereageerd
VattierFener4EverAslan Gebruikers van recente reacties
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Aslan
Lid
Level 2
Punten:155
Aslan
Offline

Güntekin Onay: “Vedat’ın ikinci sarıyı görüp oyundan atılması ve cezasını kupa maçında çekip hafta sonu sahaya çıkacak olması hem kurallara aykırı hem de kesinlikle etik değil.”

Ahmet Çakar: “Spor ahlakı, centilmenlik yerle bir edildi. Vedat Muriqi uzatma dakikalarında bilerek isteyerek kendini attırdı sonra da 80 milyonu aptal yerine koyarcasına hakem Hüseyin Göçek’e itirazlar etti.”

Fener4Ever
Lid
Level 1
Punten:35
Fener4Ever
Offline

Senin işin gücün yokmu birader?

Vattier
Lid
Level 2
Punten:73
Vattier
Offline

Nee, je zou je shirt uittrekken als je het expres had gedaan EN aan iedereen duidelijk wilde maken dat er geen twijfel over mogelijk is. Wat je hebt gedaan is expres een kaart uitlokken zodat het op een foutje leek, maar dat mag ook niet.

Ik zag de video. Hij beukte in de laatste minuten zomaar zonder naar de bal te kijken een speler omver, toen dat niet genoeg bleek trapte hij de bal weg bij een 2-0 voorsprong in 90+4. Een kleuter ziet opzet. En dit is geen afgunst ofzo, misschien is het wel voordeliger voor ons als Vedat meedoet tegen Basaksehir. Die zien er best gevaarlijk uit.

(PS ik kon de titel niet terugvinden in dit artikel)