Sprookje Turkse stuntkoploper duurt voort: Beşiktaş 1-2 Sivasspor

8

Sivasspor is ook na deze week nog de trotse koploper in de Turkse SüperLig. De ploeg uit Sivas had het in Istanbul lang lastig met Beşiktaş, maar won wel: 1-2.

Het was Erdogan Yesilyurt die de bezoekers in de 7e minuut al op een 0-1 voorsprong bracht, maar die hield niet lang stand. Nog voor rust was het Adem Ljajic, oud-speler van onder andere AS Roma, Inter en Fiorentina die de borden in evenwicht bracht. Het leek lang op een gelijkspel uit te draaien, maar vlak voor rust werd het anders. Mustapha Yatabare bezorgde de uitploeg in blessure (45e min) nog de zege 1-2.

Hierdoor blijft Sivasspor koploper in Turkije. De ploeg van trainer Riza Calimbay heeft 40 punten na 18 wedstrijden.

Beşiktaş heeft 30 punten en staat zevende.

Login om een reactie te versturen!
6 Commentaar discussies
2 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde reactie
Commentaar auteurs
7 Gebruikers die hebben gereageerd
Alex TellesCaner Erkinbjk27AslanHoppersin Gebruikers van recente reacties
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
BJK-Q7
Lid
Level 2
Punten:92
BJK-Q7
Offline

Ik ga er niet veel woorden aan vuil maken. De beste speler vandaag was een speler die eigenlijk van besiktas is. Fatih heeft letterlijk de wedstrijd gedomineerd. Hij heeft elneny gepest…. We hebben een heleboel dramatische spelers in onze selectie die moeten oprotten! Elneny, diaby, caner, roco, fake captain burak en nog veel meer hebben niks te zoeken bij ons. Stuur die meme terug naar liverpool aub. Wat een belachelijk slechte keeper! En het ergste is dat we niemand kunnen halen. Er is geen fucking hoop!

Emre
Lid
Level 1
Punten:49
Emre
Offline

Sergen Yalcin is loading..⏳

Emre
Lid
Level 1
Punten:49
Emre
Offline

Ik heb heel veel respect voor avci, hij speelde ons elk jaar kapot met basaksehir. Ama yeter yani op een gegeven moment is het wel genoeg. Laatste 7 wedstrijden hebben maar 1 keer kunnen winnen. Yönetim daha neyi bekliyo, als ze niet snel ingrijpen dan is heel het seizoen weggegooid. Belki sergen yeni enerji getirir takima.

Hoppersin
Lid
Level 1
Punten:35
Hoppersin
Offline

Ik zei sinds de dag dat jullie Avci hadden gehaald dat het een fout was. Sergen Yalcin moest naar Besiktas komen.

Alex Telles
Lid
Level 2
Punten:69

Nou kom op man. Avci was een slechte keuze maar Sergen zou net zo slecht geweest zijn. Die man houdt het nergens langer dan 4 maanden vol. Sergen als trainer bij Besiktas zou hetzelfde hebben opgeleverd als Hagi toen hij trainer bij ons was. Twee topspelers maar ook twee belachelijk slechte trainers.

Imo was de beste keuze voor Besiktas Tamer Tuna geweest. Kent de groep, weet hoe ze moeten voetballen etc etc.

Aslan
Lid
Level 2
Punten:155
Aslan
Offline

Hey jongens niet gaan huilen. Het is toch normaal dat Besiktas zulke resultaten haalt. Kijk eens wat voor een selectie ze hebben. De slechtste selectie van allemaal. Hebben jullie echt gedacht dat het iets zou worden met Besiktas? Kom op zeg. Wake up.

bjk27
Lid
Level 1
Punten:21
bjk27
Offline

Had niet anders verwacht. Beşiktaş heeft geen selectie om in de top 3 te eindigen. Maar geen paniek. gs en fb heeft ook geen selectie om in de top 3 te eindigen.

3yildizbjk
Lid
Level 2
Punten:91
3yildizbjk
Offline

Is het normaal als je k@nker kan krijgen van je eigen prestaties?