“Galatasaray zal altijd in de race blijven”

0

Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Denizlispor de onderstaande uitspraken gedaan.

“Wij dromen over een speelstijl en iedereen probeert deze toe te passen. Wij hebben vandaag gezien dat wij best wel goed hebben gespeeld, maar wij hebben plotseling een tegendoelpunt ontvangen. Dat heeft voor problemen gezorgd. In de eerste helft hebben wij geen kansen weggegeven. Wij hebben 20 schoten afgelost. Alle wedstrijden zijn vanaf nu finale wedstrijden. Dit seizoen maken wij een interessante competitie mee. Veel clubs uit Anatolië strijden om de beker. Galatasaray zal altijd in de race blijven om het kampioenschap. Wij hebben het eerder geflikt om van achterstand te komen en dat willen wij weer doen.”

Galatasaray staat zeven punten achter koploper Sivasspor (Sivasspor speelt op dit moment tegen Besiktas).

Login om een reactie te versturen!
  Abonneren  
Abonneren op