PSV-target Rodríguez wil naar Fenerbahçe

0

Afgelopen maandag heeft een PSV-delegatie een reis gemaakt naar Milaan om de gesprekken met AC Milan te openen. De Italiaanse club wil meewerken aan een transfer van de Zwitserse linksback Ricardo Rodríguez.

Wat de Nederlanders niet wisten, is dat er ook een delegatie van Fenerbahçe aanwezig was. Dat laat ook de doorgaans betrouwbare journalist Nicolo Schira weten. Hij geeft aan dat het een kwestie van tijd is voordat Fenerbahçe en AC Milan het eens gaan worden over de financiële afwikkeling van de transfer. Ook meldt de Italiaanse journalist dat de eerste voorkeur van Ricardo Rodríguez Fenerbahçe is en dat hij niet echt zit te wachten op een vertrek naar PSV.

Fenerbahçe heeft een huurbod van 1 miljoen euro en een optie tot koop van 6 miljoen euro aangeboden aan AC Milan.

Het is nu aan de vertegenwoordigers van AC Milan om de voorwaarden intern door te spreken en om te bekijken welk bod ze gaan accepteren.

Login om een reactie te versturen!
  Abonneren  
Abonneren op