Özil: Fenerbahçe? “Mijn contract hier…

0

Het is duidelijk dat Mesut Özil over Arteta veel meer te spreken is dan over zijn voorganger Unay Emery.

Woensdag maakte Özil ook het een en ander bekend over zijn toekomst tegenover de clubwebsite. De 31-jarige Turkse middenvelder heeft nog een contract lopen tot medio 2021 bij Arsenal.

Mesut Ozil: “Ik ben zenuwachtig”

,Ik weet hoe het tegenwoordig werkt met de sociale media, maar ik snap niet waarom de media zomaar wat zeggen”, zei Ozil. Fenerbahce? ,,Mijn contract hier loopt nog twee jaar door. Ik ga nergens anders heen en wil tot einde van mijn contract hier blijven. Momenteel kan ik niets zeggen over mijn toekomst, ik ben zenuwachtig en weet echt niet wat er gaat gebeuren in de toekomst,” aldus Ozil.

Login om een reactie te versturen!
  Abonneren  
Abonneren op