Ferdi Kadıoğlu: “Ik geloof dat …..”

0

Ferdi Kadıoğlu, het talent van Fenerbahçe heeft na de Turkse bekerwedstrijd tegen Kayserispor (0-0) de onderstaande uitspraken gedaan.

“Ik ben blij dat ik 90 minuten heb gespeeld, maar wij hebben helaas niet kunnen winnen. Ik probeer op het veld mijn uiterste best te doen. Ik heb een aantal kansen gehad, maar moest sneller handelen. Ik heb niets gehoord over transferberichten. Mijn zaakwaarnemer heeft mij ook niets verteld. Ik heb niets ontvangen. Het is beter als je dit soort vragen aan mijn club of zaakwaarnemer vragen. Ik geloof dat men vertrouwen heeft in mij. Ik wil deze vertrouwen ook goed behandelen.”

Derby County schijnt volgens de Engelse media een verregaande interesse te hebben in Ferdi Kadıoğlu.

Login om een reactie te versturen!
  Abonneren  
Abonneren op