Merih Demiral: “Ik zie jullie op het EK”

1

Merih Demiral heeft een kruisbandblessure opgelopen. Dat meldt Juventus vandaag.

Daarnaast heeft de verdediger van de Italiaanse club ook een blessure aan zijn meniscus overhouden. De Turkse centrale verdediger moet volgens Juventus geopereerd worden. Het is nog onduidelijk hoe lang de verdediger is uitgeschakeld, maar waarschijnlijk heeft hij het seizoen gesloten.

Hij heeft voor het eerst gereageerd na zijn ernstige blessure:

“Ik zie jullie op het EK. Na de ongelukkige blessure die ik gisteren heb opgelopen, wil ik de sportclubs, mijn vrienden en alle voetbalfans bedanken die mij hebben gesteund. Ik zie jullie op het Europees kampioenschap.”, aldus Merih Demiral.

Login om een reactie te versturen!
1 Commentaar discussies
0 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde reactie
Commentaar auteurs
1 Gebruikers die hebben gereageerd
Sewry Gebruikers van recente reacties
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Sewry
Lid
Sewry
Offline

In Sha Allah zal hij het EK halen!