Winterse kampselectie Fenerbahçe bekend

1

Fenerbahçe bereidt zich voor op de tweede seizoenshelft in Antalya.

De kampselectie van Fenerbahçe is bekend. Volgens Beinsports zullen Emre Belözoğlu (ziek), Gustavo, Mauricio Isla, Jailson en Vedat Muric zich morgen melden. Hasan Ali Kaldırım, Sadık Çiftpınar en Miha Zajc (geblesseerd) zullen in Istanbul verder behandeld worden. Victor Moses wordt behandeld in Engeland. Ersun Yanal geeft deze jeugdspelers de kans om zich te laten zien: Ertuğrul Çetin, Gürkan Başkan, Emir Miray Köksal, Emre Nasuh, Ömer Faruk Beyaz en Gülhan Üreyen.

Kampselectie Fenerbahçe:
Altay Bayındır, Harun Tekin, Erten Ersu, Oytun Özdoğan, Abdullah Yiğiter, Ertuğrul Çetin, Mauricio Isla, Murat Sağlam, Serdar Aziz, Zanka, Adil Rami, Jailson, Okan Turp, Gürkan Başkan, Nabil Dirar, Emir Miray Köksal, Emre Belözoğlu, Gustavo, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Emre Nasuh, Max Kruse, Ömer Faruk Beyaz, Deniz Türüç, Alper Potuk, Ferdi Kadıoğlu, Garry Rodrigues, Muhammed Gümüşkaya, Vedat Muric, Mevlüt Erdinç, Yusuf Mert Tunç, Gülhan Üreyen.

Login om een reactie te versturen!
1 Commentaar discussies
0 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde reactie
Commentaar auteurs
1 Gebruikers die hebben gereageerd
Alex Telles Gebruikers van recente reacties
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Alex Telles
Lid
Level 2
Punten:70

Nou die Erten Ersu zit daar nog steeds. Adamin hayati ne guzel. Slapend rijk worden. Straks gaat hij nog zijn carriere afsluiten zonder ooit een wedstrijd te keepen in zijn leven.