Ganso bevestigt interesse van Fenerbahçe

saes

Vorige week doken in de Braziliaanse en Turks media geruchten op over mogelijk concrete interesse van Fenerbahçe in Ganso.


Er zou een transferbedrag van 10 miljoen euro mee gemoeid zijn. Aangezien de berichten niet onderbouwd werden gelanceerd, en meer weg hadden van indianenverhalen, hebben wij hier toen niets mee gedaan. Vandaag bevestigd Ganso wel degelijk dat Fener geïnteresseerd, maar Ganso voegde eraan toe dat zijn zaakwaarnemer er meer van weet. Ganso zelf gaf aan dat hij het best naar zijn zin heeft bij Sao Paulo en niet echt op een transfer zit te wachten. Hij blijft het liefst in Sao Paulo. Maar ja, als het geld gaat rollen...


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen